• kamada powerwall falegaosi oloa gaosi mai Saina

Lithium Iron Phosphate maa i RVs

Lithium Iron Phosphate maa i RVs

O lelithium iron phosphate maapusa mo RVs e aofia ai se seti sela maa, o le soona totogi ma le ova le lafoaia faiga puipuiga, se monomer equalization faiga, ma se pusa.Ua fa'aopoopoina fo'i e nisi o tagata gaosi mea fa'apipi'i le fa'avevelaina o faiga puipuia ma feso'ota'iga o le tausiga o sela.Ole malosi ole eletise ole RV e gata.Ina ia mafai ona tulituliloaina se tau sili atu ona lelei ma paleni le faʻaogaina o avanoa, e tatau ona tatou aʻoaʻo e faʻaoga tatau le eletise.

Fa'aaogaina olithium iron phosphate maai karavani

I le taimi nei, o le eletise o loʻo faʻaaogaina i taʻavale e mafai ona vaevaeina i fafo atu o le eletise, afi afi, sola ma le eletise.Pe a faʻatusatusa i maʻa taʻitaʻi-acid masani, o maʻa lithium o loʻo i ai tulaga lelei i le faʻatonuina ma le tuʻuina atu o le malosi, malosi e teu ai le malosi, voluma ma le mamafa, ae o loʻo i ai foi ni faaletonu: tau maualuga ma le mautu.O le tau o maa lithium e masani lava 3 i le 4 taimi le tau o maʻa taʻitaʻi-acid, ae faʻatusatusa i le faʻatauga o le fiaselau afe o tagata faʻaoga RV, e talia pea.

Lithium iron phosphate maae umi le olaga, ma le taamilosaga o le olaga e tusa ma le 2,000 taimi.I lalo o tulaga tutusa,maa lithium iron phosphatee mafai ona faʻaaogaina mo le 7 i le 8 tausaga.Ae o le tele o le faʻaaogaina o RV e masani lava e le maualuga.Manatua o le faʻapipiʻiina o le maa i taimi uma mo se taimi umi o le a leai se aafiaga tele i le ola tautua o le maa.

E sili ona popole le tagata e ona le saogalemu o maa phosphate uʻamea o loʻo faʻaaogaina i taʻavale.E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o faʻalapotopotoga faʻapolofesa talafeagai, o maʻa phosphate iron e maualuga le tulaga o le saogalemu, ma o le cathode o maʻa lithium-ion o le lithium iron phosphate material, lea e sili atu lona aoga i le saogalemu ma le taamilosaga o le olaga, lea e tasi foi. o fa'ailoga fa'atekinisi sili ona taua o ma'a eletise.

O le RV lithium iron phosphate battery e tele mea lelei e pei o le saogalemu, faʻamaoni, laʻititi laʻititi, mamafa mama, o le a le faʻamalosia ma faʻamalolo, ola umi ma isi.I le avea ai o se malosiaga fou, ua vave ona lauiloa i le fanua o le RV eletise eletise.E faigofie ona foia le "teu" vaega o le RV eletise eletise.

Fa'amatalaga ile fa'aogaina ole RVmaa lithium iron phosphate?

1, lithium iron phosphate maae tatau ona faʻatumu atoa aʻo leʻi tuʻu ese, ma i lalo o le fale o le faʻatumu atoa, e fautuaina e tatau ona toe faʻatumu le maa i totonu o le 2-3 masina, ma afai e mafai e tulaga, e sili ona totogi tasi i le 1-2 masina.

2, pe a le faʻaaogaina le taʻavale, e manaʻomia ona teuina i totonu o se nofoaga malulu ma malulu, ma o le laina uta o le a motusia pe a uma ona faʻatumu atoa le pusa o le lithium, ina ia puipuia ai le maa mai le gaogao ma mafua ai le faʻamalolo.

3, o le faʻaaogaina o maa lithium e tatau ona pulea i le vevela o le minus 10 i le 40 tikeri, o le vevela e sili atu i le 40 tikeri, o le gaioiga o le maa o mea aoga taʻitasi e faʻateleina, e aʻafia ai le ola tautua o le maa.E le mafai e le maa ona fai se sao atoatoa, o le vevela e maualalo ifo nai lo le 10 tikeri, e le mafai ona faʻatumu atoa.

4, afai o lelithium iron phosphate maae foliga mai o loʻo i ai se manogi uiga ese, leo le masani, asu poʻo se afi foi i le taimi nei, o tagata faigaluega uma i le taimi muamua latou te matauina vave ona o ese mai le vaaiga, ma valaau vave le kamupani inisiua.

5、A le faʻaaogaina le maa mo se taimi umi, ia mautinoa e tape uma le mana i totonu o le karavan ma siaki pe o loʻo i ai i le maa se faʻamalo!Afai e tu'u uma mea tau eletise, e mafai ona alu vave le paoa o le maa, tusa lava pe itiiti le eletise.E ui lava o le maa o loʻo i ai se galuega faʻapipiʻiina o loʻo i luga o le faʻasaʻoina, ae o le faʻamaufaʻailoga e leai se malosi umi o le a aʻafia ai le ola tautua o maʻa lithium iron phosphate.

6, ina ia faʻamautinoa le saogalemu o le eletise eletise, maʻa taʻavale i totonu ma fafo atu o elemene puipuia.Fausia se faiga puipuia e lua.Ia mautinoa le saogalemu o faiga.O se tasi o vaega puipuia i totonu ua tu'ufa'atasia i totonu o le ma'a e pulea sa'o e le bms.

Aotelega: I le taimi nei, o le lithium iron phosphate maa e teu ai masini o le auala sili ona lelei e teu ai le malosi o le karavan, o se numera tele o le faʻaaogaina o le karavan.Pe a faatusatusa i isi maa lithium,lithium iron phosphate maasaogalemu e sili.I le taimi lava e tasi o loʻo i ai i le maʻa se ola umi o le auaunaga, lagolago mo le maualuga o le taimi nei faʻatonuina ma le faʻaaogaina, mama mama ma isi uiga, e sili atu ona talafeagai mo le faʻaaogaina o le maa.


Taimi meli: Nov-28-2023